Nyt Netflixissä: Näyttelijättären ura kääntyi laskuun ohjaajan haukkumisen vuoksi – itse leffat melko turhia scifi-paukutteluja

IMDb-arvosanat ovat 6,0 ja 6,2.

30.11.2023 14:31

Netflixissä on nyt elokuvat Transformers: Kaatuneiden kosto (2009) ja Transformers: Kuun pimeä puoli (2011).

Tarinoissa käydään taistelua mekaanisten, ulkoavaruuden robottien välillä. Rymistely autobotien ja decepticonien välillä tapahtuu Maapallolla, joten heistä on vaaraa myös ihmiskunnalle. Onneksi toinen osapuoli roboteista on ihmisystävällistä sorttia.

Elokuvien ohjaajana toimii Michael Bay. Kaatuneiden koston tähtinä Megan Fox ja Shia LaBeouf. Kuun pimeään puoleen tuli Foxin korvaajaksi Rosie-Huntington-Whiteley.

Aikoinaan levisi tietoja, että Megan Foxin puheet Michael Baysta olisivat aiheuttaneet sen, ettei Foxia nähty enää kolmannessa elokuvassa, sillä Fox kutsui Bayta julkiseksi Hitleriksi. Väitetysti Bay ei kuitenkaan ollut potkujen takana vaan Steven Spielberg. On myös arveltu, että Foxin työtilanne Hollywoodissa heikkeni puheiden vuoksi. Alla traileri.

Elokuvat ovat myös Viaplayssa ja SkyShowtimessa. Alla trailerit.

Lue myös: Näyttelijättären ura karille yhden haastattelun vuoksi – tältä 45 täyttänyt Katherine Heigl näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: Insider

Lisää luettavaa