Nyt Netflixissä: Oscareita kahminut viiden tähden seikkailuelokuva – tähti söi oikeasti eläimen raa’an maksan

IMDb-arvosana on 8,0.

Netflixissä on nyt seikkailuelokuva The Revenant (2015), jonka pääosasta Leonardo DiCaprio voitti Oscar-palkinnon. Ohjaaja Alejandro G. Iñárritu puolestaan voitti parhaan ohjaajan palkinnon, ja parhaan kuvauksen Oscar meni Emmanuel Lubezkille.

Tarinassa turkismetsästäjä taistelee 1820-luvun erämaassa selvitäkseen hengissä ja kostaakseen murhamiehelle, joka jätti hänet kuolemaan Missourijoen varteen.

Episodin arvostelussa elokuva sai viisi tähteä:

The Revenant on läkähdyttävän fyysistä, katsojan hyiseen kokovartalovaippaansa kietovaa sataprosenttista elokuvantekemistä. Sen rinnalla The Hateful Eightissa lavastettu lumimyrsky tuntuu kelkkamäen laskemiselta auringonpaisteessa. Kameravelho Emmanuel Lubezki (Gravity, The Tree of Life) on tallentanut tapahtumat jälleen pelkkään luonnonvaloon tukeutuen, mikä korostaa pääosin Kanadan erämaissa kuvatun elokuvan poeettista ja liki dokumentaarista realismia.”

Triviana mainittakoon, että DiCaprio on kasvissyöjä, mutta joutui nauttimaan silti kuvauksissa biisonin maksan. Tämä johtui siitä, ettei valemaksa näyttänyt tarpeeksi aidolta. Alla traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvä video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut