Nyt Netflixissä: Pikkutuhma draamasarjasuosikki jatkuu uuden spin-offin muodossa

Kaikki jaksot katseltavissa heti.

4.5.2023 12:00

Netflixin hittisarja Bridgerton laajentaa tarinauniversumiaan uuden spin-offin muodossa. Queen Charlotte: A Bridgerton Story on saapunut suoratoistettavaksi tänään torstaina 4. toukokuuta.

Spin-off toimii alkuperäissarjan esiosana. Se valottaa kuningatar Charlotten (Golda Rosheuvel ja India Amarteifio) menneisyyttä ja kertoo hänen suuresta romanssistaan sekä hänen nousustaan valtaan ja seurapiirin huipulle.

Queen Charlotte koostuu yhteensä kuudesta jaksosta, jotka ovat kaikki heti katseltavissa julkaisupäivänä. Sen showrunnerina toimii televisiodraaman luottotekijä Shonda Rhimes (Greyn anatomia, Scandal, How to Get Away with Murder, Bridgerton) tuotantoyhtiönsä Shondalandin kanssa.

Mukana sarjassa nähdään myös Bridgertonista tutut Adjoa Andoh sekä Ruth Gemmell ja uutena tulokkaana muun muassa Michelle Fairley (Game of Thrones).

Alkuperäissarja Bridgerton on uusittu jo kolmannelle ja neljännelle tuotantokaudelle. Kausilla ei kuitenkaan vielä ole virallisia julkaisuaikoja. Ensimmäiset kaksi kautta, jotka löytyvät kumpainenkin Netflixin kaikkien aikoijen katsotuimpien sarjojen Top10-listalta, ovat katseltavissa suoratoistopalvelussa.

Alla Queen Charlotte: A Bridgerton Story -traileri.

Lisää luettavaa