Nyt Netflixissä: Stranger Things -tähti ei ole neito pulassa, vaikka vastassa onkin tulinen hirmulisko – uusi fantasiaelokuva nyt katseltavissa

Viikonlopuksi jälleen uutta katseltavaa.

8.3.2024 11:00

Nuori Stranger Things -tähti Millie Bobby Brown jatkaa Netflixin leivissä ja suuntaa tällä kertaa demogorgon-taistelun sijaan lohikäärmejahtiin. Uutuuselokuva Damsel on lisätty suoratoistopalvelun katselukatalogiin tänään perjantaina 8. maaliskuuta.

Aatelistyttö Elodie (Brown) lupaa kätensä valtakunnan prinssille (Nick Robinson) ajatellen heidän elävän elämänsä onnellisina loppuun asti. Unelmat kuitenkin särkyvät nopeasti, kun hänet sysätään nälkäisen tuliliskon kitaan. Tyttö ei kuitenkaan jää vain neidoksi pulaan, vaan päättää tarttua miekanvarteen ja taistella selviytymisensä puolesta.

Elokuvan on ohjannut espanjalainen Juan Carlos Fresnadillo, jonka kädenjälkeä on nähty esimerkiksi 28 viikkoa myöhemmin -kauhuelokuvassa. Brownin ja Robinsonin lisäksi fantasiatarinaa tähdittävät myös Robin Wright (House of Cards), Angela Bassett (Black Panther) ja Ray Winstone (King Arthur, Black Widow).

Päätähti Brown toimii myös yhtenä elokuvan vastaavista tuottajista.

Damselin virallinen traileri löytyy katseltavaksi alta.

Lisää luettavaa