Nyt Netflixissä: Tv-sarjalisäyksissä zombikomediaa, aikamatkailua ja menneisyyden mysteereitä

Kaunis maaliskuinen perjantaipäivä houkuttelee linnoittautumaan sisälle Netflixin lisäysten parissa.

Amerikkalaisen suoratoistopalvelu Netflixin suomalaiseen versioon on tullut monta mukavaa lisäystä televisiosarjojen kategoriassa, joko kokonaisia kausia tai tuoreita yksittäisiä jaksoja.

YouTube video

Tänään on julkaistu kokonaisuudessaan toinen tuotantokausi Santa Clarita Diet -komediasarjasta, jossa ihan tavallinen Sheila (Drew Barrymore) huomaa yhtäkkiä olevansa zombie. Ongelmia Sheilan ja hänen miehensä Joelin (Timothy Olyphant) elämään luo Sheilan jatkuva ihmislihan tarve.

YouTube video

Jo kertaalleen lopetettu NBC:n scifisarja Timeless aloitti toisen kautensa Yhdysvalloissa maaliskuun puolivälin tienoilla, ja sarjan fanien iloksi aikamatkailuseikkailuja voi nyt seurata tuoreeltaan myös Suomen Netflixissä. Palvelussa ovat jo kaksi ensimmäistä toisen kauden jaksoa, ja luvassa on lisää parin päivän viiveellä sitä mukaa, kun niitä Yhdysvalloissa julkaistaan.

YouTube video

Requiem on tuore brittisarja, jonka kuusiosainen ensimmäinen kausi on tänään julkaistu Netflixissä kokonaisuudessaan. Yliluonnolliseksi trilleriksi kuvailtu sarja kertoo sellististä, joka saa selville hämmentäviä asioita omasta menneisyydestään.

 

Aiheeseen liittyvät jutut