Nyt oli lähtö lähellä: Supernatural-tähti Mark Sheppard sai massiivisen sydänkohtauksen – palautettiin kuolleista neljästi

Karmea tilanne.

9.12.2023 16:05

Brittiläinen näyttelijä Mark Sheppard sai massiivisen sydänkohtauksen ja joutui sairaalahoitoon viime viikonloppuna. Hän kertoo asiasta omassa sosiaalisessa mediassaan.

Sheppard kertoo oleensa lähdössä tapaamiseen, kun hän lyyhistyi äkillisesti keittiöönsä. Hän sai kuusi peräkkäistä sydänkohtausta ja hänet jouduttiin elvyttämään neljä kertaa. Syyksi tähän löytyi 100 % tukkeutunut vaseemman sepelvaltimon laskevan haara (LAD). Se on tärkein sydämen kolmesta isoimmasta verisuonesta ja sen tukokset ovat erityisen vaarallisia, minkä vuoksi sitä kutsutaan myös lisänimellä ”widowmaker” eli leskentekijä.

Näyttelijä kiittää vaimonsa, paikallisen pelastuslaitoksen sekä sairaalan ripeää ja osaavaa toimintaa selviytymisestään. Hänen selviytymistodennäköisyytensä kohtauksesta oli hänen omien sanojensa mukaan kokolailla pyöreä nolla, joten tämä toipuminen on erityisen onnekas sattuma.

Nyt hän kertoo kuitenkin päässeensä jo sairaalasta kotiin ja voivansa hyvin. Hän myös kiittelee kovasti kaikkea saamaansa tukea ja rakkautta kuluneen viikon aikana.

Sheppard tunnetaan muun muassa rooleistaan sarjoissa Supernatural, Battlestar Galactica, 24 ja Doom Patrol.

Alla Sheppardin julkaisut sairaskohtauksestaan.

Lisää luettavaa