The Winchesters sen kuin kasvattaa tuttujen Supernatural-kasvojen listaansa – jälleen uusi näyttelijävahvistus selvillä

Esiosasarja käynnistyi muutama viikko sitten.

26.10.2022 16:00

Pari vuotta tiensä päähän tulleen Supernaturalin esiosasarja The Winchesters on saanut jälleen uuden tutun kasvon mukaan kuvioihinsa. Richard Speight Jr uusii roolinsa myös spin-offissa.

Speight Jr:n hahmo tunnettiin alkuperäissarjassa monilla nimillä, esimerkiksi ilkikurisena Tricksterinä ja Pohjoismaisen mytologian Lokina. Nähtäväksi jää mitä identiteettiä hahmo tulee tällä kertaa oikein käyttämään kahdeksannessa jaksossa tapahtuvan esiintymisensä yhteydessä.

Speight Jr on ohjannut useita Supernaturalin jaksoja sen 15 tuotantokauden varrella näyttelijäntyönsä lisäksi. Hänet on bookattu ohjaamaan myös useampi The Winchesters -jakso.

The Winchesters seuraa Samin ja Deanin vanhempien, Maryn ja Johnin, yhteistä alkutaivalta hirviöiden metsästyksen saralla 1970-luvun Yhdysvalloissa. Myös Supernaturalissa aiemmin nähty Gil McKinney saapuu uusimaan alkuperäissarjasta tutun Henry Winchesterin roolinsa ja Jensen Akclesin esittämä Dean toimii tarinan kertojaäänenä – yhteyksiä alkuperäissarjaan on siis rutkasti.

Sarja käynnistyi rapakon takana tiistaina 11. lokakuuta, mutta sen mahdollisesta Suomen esityksestä ei toistaiseksi ole tietoa.

Alla virallinen traileri.

Lähde: TV Insider

Lisää luettavaa