Nyt on Harry Potterin vuoro saada uusintakäsittely – kaavailtu houkutukseksi uuteen suoratoistopalveluun

Tulisi osaksi tulevan suoratoistopalvelun ydinsisältöä.

4.4.2023 12:10

J. K. Rowlingin Harry Potter -kirjoista on jo tehty tunnettu elokuvasarja, jonka pääosissa nähtiin Daniel Radcliffe, Emma Watson ja Rupert Grint. Nyt kirjoista kaavaillaan uutta tuotantoa.

Tällä kertaa ei tähdätä kuitenkaan valkokankaille. Sen sijaan Warner Bros. Discovery käy parhaillaan neuvotteluja Harry Potter -sarjasta, joka tehtäisiin HBO Maxiin – tai käytännössä sen ja Discovery Plussan seuraajaan, joka on määrä esitellä 12. huhtikuuta.

Warner Bros. Discoveryn kerrotaankin havittelevan Harry Potter -sarjaa tärkeäksi palaseksi yhtiön uutta suoratoistostrategiaa.

Bloombergin mukaan sarjan jokainen kausi perustuisi yhteen Rowlingin Harry Potter -kirjaan. Se tarkoittaisi vuosia kestävää Harry Potter -viihdettä hahmon faneille.

Lähteiden mukaan neuvottelut ovat vielä alustavassa vaiheessa, eikä Rowling ole vielä allekirjoittanut sopimusta. Väitetysti Rowling haluaisi osallistua sarjan tekemiseen varmistaakseen, että se pysyy uskollisena lähdemateriaalille. Hän ei kuitenkaan olisi tuotannon suurin pomo.

Lue myös: Marvel-kaunotar Cobie Smulders täytti 41 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: NME

Lisää luettavaa