Harry Potter -tähti Tom Felton kirjoitti koskettavan kunnianosoituksen Robbie Coltranelle: ”Ilman Hagridia ei olisi Tylypahkaa”

Tässähän tulee kyynel silmään.

31.3.2023 08:01

Näyttelijä Robbie Coltrane olisi juhlinut 73-vuotissyntymäpäiväänsä. Sen kunniaksi Harry Potter -kanssanäyttelijä Tom Felton kirjoitti tunteikkaan kunnianosoituksen E! Newsille.

”Olit joko yksi lapsista tai yksi aikuisista. Ellet ollut kumpikaan, olit Robbie Coltrane. Jotenkin Robbie onnistui olemaan aikuinen ja lapsi samaan aikaan”, Felton kirjoittaa.

”Halusimme vain olla, no, lapsia. Ilkikurisia, vallattomia ja korkealentoisia, mutta niin halusi myös Robbie. Hänessä oli enemmän ilkikurisuutta, kuin huoneellisessa Luihuisia. Hän pelleili parhaiden joukossa. Hänellä saattoi olla aikuisen mieli, mutta hänellä oli lapsen sydän.”

Coltrane halusi Feltonin mukaan aina keventää tunnelmaa ja saada kaikki nauramaan. Hän myöntää, että Coltrane oli esimerkillinen ammattinsa harjoittaja, jota muut katsoivat ylöspäin.

”Hän ei koskaan ottanut itseään vakavasti, ja nämä ominaisuudet liittyivät kaikkeen, koska jos Robbie olisi ottanut itsensä liian vakavasti, hän olisi unohtanut miltä kilttinä oleminen tarkoittaa, eikä olisi ollut Hagridia. Ilman Hagridia ei olisi ollut Tylypahkaa. Eikä kukaan voinut, eikä koskaan voisi näytellä kilttiä jättiä edes puoliksi yhtä hyvin, kuin suuresti kaipaamani ystävä Robbie Coltrane.”

Lisää luettavaa