Nyt on mitä odottaa: neljä uutta Marvel-elokuvaa tiedossa vuodelle 2024!

Eipä ole studioiden julkaisutahti hidastumassa ihan lähiaikoina.

Disney paljasti perjantai-iltana Marvelin työstävän peräti neljää uutta elokuvaa vuodelle 2024. Elokuvien julkaisupäiviksi on määritetty 16. helmikuuta, 3. toukokuuta, 26. heinäkuuta ja 8. marraskuuta. Julkaisujen nimiä ei kuitenkaan vielä ole paljastettu.

Moni on lähtenyt saman tien innokkaasti arvuuttelemaan julkaisujen mahdollisia otsikkoja. Arvelujen joukossa on mm. entuudestaan tiedossa olevat Fantastic Four -reboot, Mahershala Alin tähdittämä Blade-leffa ja Deadpool 3. Anthony Mackien on myös luvattu palaavan valkokankaalle omassa Kapteeni Amerikka -tarinassaan ja Shang-Chin tämän hetkinen huima lippukassamenestys takaa uusimmalle Kostajalle mitä todennäköisimmin jatkoseikkailuja myös. Marraskuussa ensi-iltansa saava Eternals saattaa sekin toki esitellä vielä monta potentiaalista jatkokuviota runsaan hahmokattauksensa ansiosta.

Marvelilla on näiden neljän uuden päivämäärän lisäksi kolme muuta lukkoon lyötyä ensi-iltapäivää ilman virallisia nimijulkistuksia: 28.7.2023, 6.10.2023 ja 10.11.2023. On siis mahdollista, että jotkut yllä mainituista arvelluista elokuvista näkevät päivänvalon jo aikaisemminkin.

Jäämme siis mielenkiinnolla seuraamaan kuvioiden tarkentumista.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut