Nyt Prime Videossa: Hollywoodin hurmuritähti vaihteeksi neljän tähden pahisroolissa – Kurt Russell kieltäytyi synkästä roolista vaimonsa vuoksi

IMDb-arvosana on 6,7.

14.2.2022 23:33

Prime Videossa on nyt elokuva Killer Joe (2012).

Nuorukainen tilaa paikallisen etsivän, palkkamurhaajana kuutamokeikkailevan Joe Cooperin murhaamaan ilkeän äitinsä vakuutusrahojen toivossa. Koska Killer Joen vaatimaa takuumaksua ei löydy, vaatii hän pantiksi Chrisin pikkusisaren, Dottien.

Ohjaajana William Friedkin. Näyttelijöinä Matthew McConaughey, Emile Hirsch, Thomas Haden Church, Gina Gershon sekä Juno Temple.

Episodi arvosti elokuvaa neljän tähden verran:

”Matthew McConaughey tekee Killer Joena juuri ja juuri hallinnassa pysyvän mielipuolisen roolin, jolle haluaisi välillä nauraa – mutta ei pysty. Killer Joe on kuin kylmäävä psykopaattiversio McConaugheyn parhaillaan teattereissa pyörivässä Magic Mikessa näyttelemästä strippiluolan seremoniamestarista. Emile Hirsch ei välttämättä vakuuta niljakkaana Chrisinä, mutta Thomas Haden Church ja Gina Gershon ovat suorastaan herkullisia tyystin eriluontoisina mutta toisensa ansaitsevina Anselina ja Sharlana.”

Friedkin harkitsi Joe Cooperin rooliin alun perin sekä Kurt Russellia että Billy Bob Thorntonia. Russell oli kiinnostunut, mutta kieltäytyi lopulta roolista sanoen, että hänen pitkäaikainen kumppaninsa Goldie Hawn ”tappaisi hänet”, koska rooli on niin synkkä. Alla traileri.

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia