Nyt Prime Videossa: Kova sotaleffa kaaosmaisesta tilanteesta – draamanäyttelijästä kuoriutui pesunkestävä sotilas

IMDb-arvosana on 7,3.

Amazonin suoratoistopalvelun Prime Videon valikoimassa on nyt sotaelokuva 13 Tuntia: Benghazin Salaiset Sotilaat (2016).

Michael Bayn ohjaama elokuva on mukaansatempaava tositarina kuudesta entisestä armeijan huippumiehestä, jotka saivat tehtäväkseen suojella CIA:ta. He taistelivat suunnatonta ylivoimaa vastaan, kun terroristit hyökkäsivät USA:n lähetystöön 11. syyskuuta, 2012.

Näyttelijöinä nähdään John Krasinski, Pablo Schreiber, James Badge Dale, David Denman sekä Dominic Fumusa.

Krasinski on tunnettu ehkä vähemmän toiminnallisista rooleistaan. Tämä ei kuitenkaan estänyt häntä hoitamasta pestiään kunnialla. Hän valmistautui muun muassa treenaamalla ja hankkiutumalla eroon liiasta rasvasta kehossaan. Näyttelijä tiputti rasvaprosenttinsa lopulta 25:stä kahdeksaan prosenttiin.

Kerrottakoon vielä, että oikea Mark Geist teki hauskan jekun kuvauksissa. Hän otti häntä näyttelevän Max Martinin paikan, eikä ohjaaja Michael Bay tajunnut tätä ennen kuin Geist katsoi suoraan kameraan. Alla traileri.

Lue myös: Nyt Viaplayssa: Margot Robbie sekosi kuvauksissa täysin – kuvaukset piti lopettaa, raivosi ja löi kollegaa – Episodi.fi

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut