Nyt Prime Videossa: Mainettaan parempi Terminator-leffa – Schwarzenegger nähtiin poistetussa kohtauksessa oikeana ihmisenä (katso näyte)

IMDb-arvosana on 6,3.

Prime Videossa on nyt elokuva Terminator 3 – koneiden kapina (2003). Elokuvasta on montaa mielipidettä, mutta kyseessä on ainakin parempi leffa kuin esimerkiksi Terminator Genisys.

Kymmenen vuotta sen jälkeen, kun koneet yrittivät edellisen kerran tuhota John Connorin, ne ovat nyt valmiita yrittämään uudelleen uuden T-X-terminaattorin johdolla. Skynet haluaa Connorista eroon lopullisesti, jotta koneet voivat viimein ottaa vallan. Skynetin valloitus alkaa Yhdysvaltain asevoimien tietokoneisiin tehdyllä hyökkäyksellä, jotka jättävät maan puolustuskyvyttömäksi. Connorin turvaksi lähetetään kuitenkin myös toinen terminaattori, mutta onko siitä vastusta uudelle T-X:lle

Näyttelijöinä Kristanna Loken, Nick Stahl ja tietenkin myös Arnold Schwarzenegger. Ohjauksesta vastaa Jonathan Mostow.

Erikoisena yksityiskohtana leffassa oli alun perin kohtaus, jossa Schwarzenegger nähdään robotin sijaan elävänä ihmisenä. Voit katsoa sen alta.

Lue myös: Muistathan T-1000:n Terminator 2 -elokuvasta? Renny Harlin vaikutti Robert Patrickin uraan merkittävästi – Episodi.fi

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut