Nyt Prime Videossa: Viihdyttävä väkivaltapläjäys – toiminnan brutaalius saa varpaat kipristelemään katsomossakin

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 42.

Amazon Prime Videoon on lisätty Sin City: A Dame to Kill For (2014).

A Dame to Kill For on jatko-osa vuoden 2005 Sin City -elokuvalle, joka perustui Frank Millerin samannimisiin sarjakuviin. Jatko-osassa kaksi Millerin klassikkosarjakuvaromaania yhdistyvät täysin uusiin tarinoihin, kun synkeän kaupungin kovissa liemissä keitetyt kansalaiset kohtaavat katujen pahamaineisimmat konnat.

Robert Rodriguezin ja Frank Millerin ohjaustyön pääosissa nähdään Mickey Rourke, Jessica Alba, Bruce Willis, Rosario Dawson, Joseph Gordon-Levitt, Eva Green, Josh Brolin ja Jaime King.

A Dame to Kill Forin Rotten Tomatoes -prosentti on 42. Episodin arviossa elokuva sai kolme tähteä. Alla on otteita arviosta.

”Verenroisketta on sarjakuvamaisesti liennytetty sen runsaudesta huolimatta, mutta toiminnan brutaalius saa silti varpaat kipristelemään katsomossakin.”

”Kolme tähteä tuntuu hieman alhaiselta näinkin viihdyttävälle väkivaltapläjäykselle, mutta vaikka elokuvassa on monia suorastaan nerokkaita jaksoja, eivät sen palaset solahda kokonaisuudeksi aivan samalla sulavuudella kuin alkuperäisessä Sin Cityssä. Sen ystäville A Dame to Kill For on kuitenkin aivan pakkokatsottavaa.”

Katso traileri alta.

YouTube video

Lähde: Flixable

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut