Nyt puhuttavat Robert De Niron silmät – huomasitko itse The Irishmanissa?

Herättänyt keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Netflixissä on parhaillaan katsottavana mestariteokseksikin kutsuttu Martin Scorsesen ohjaama elokuva The Irishman. Ainakin näyttelijäkaarti on todella loistokasta tasoa. Tarinaa säestävät legendat Robert De Niro, Joe Pesci, Al Pacino ja Harvey Keitel – ja nelikko on elokuvassa myös erinomaisessa vedossa.

Joitakin katsojia on elokuvan erinomaisuudesta huolimatta häirinnyt erikoinen asia – Robert De Niron silmät. Ne kun on muutettu elokuvassa siniseksi, jotta hän menisi katsojille läpi irlantilaisesta. Mahdollisesti katsojia on häirinnyt heidän tietämättään myös elokuvassa käytetty nuorennusteknologia.

Scorsese kommentoi kesäkuussa itsekin aihetta, sillä hän otti tarkasteltavakseen nimenomaan silmät. Hänen mielestään niistä katoaa jotain graafisen käsittelyn myötä.

– Miten se saadaan takaisin? En tiedä, Scorsese mietti.

De Niro suhtautuu niin ikään varauksella nuorennusteknologiaan. Hänen mielestään se on riski.

– Teknologiset jutut eivät kykene kaikkeen. Sillä ei voi muuttaa kaikkia asioita. Ja jos se menee liian pitkälle, siitä tulee jotain toisenlaista, mitä henkilö tai ihminen on, De Niro pohti viime kuussa.

–  Se voi olla toisentyyppistä viihdettä, kuten sarjakuvajuttuja, Marvelia. Sarjakuvahahmojen tyyppisiä sarjakuvamaisia juttuja, De Niro pohti.

On myös väitetty, että digitaalisesti nuorennettu näyttelijä ei vaikuta ihmiseltä, vaan joltakin entiteetiltä joka imitoi ihmistä. Kaikki eivät olleet tyytyväisiä näkemäänsä myöskään Westworld-sarjassa, jossa Anthony Hopkinsille tehtiin ”digitaalinen kasvojenkohotus.”

Lähde: Mirror

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut