Nyt Ruutu+:ssa: Ei mikään söpö iltasatu – tuoreessa fantasiasarjassa legenda merenneidoista osoittautuu todeksi

Amerikkalainen draamasarja Siren kertoo merenneidoista ja ihmisistä mutta ei mitenkään hirveän kiltisti.

Pienessä kalastuskaupungissa on pitkään elänyt legenda merenneidoista, ja kaupunkiin yhtäkkiä ilmestyvä nuori nainen sekä oudot tapahtumat vauhdittavat tarinoiden heräämistä eloon.

Freeform-kanavan uutuussarja Siren ottaa käsittelyynsä perinteiset myytit merenneidoista, mutta tässä tarinassa nuo ihmisten ja merenelävien sekoitukset eivät ole ihan sitä iltasatujen tasoa. Sarjassa on uhkaava tunnelma alusta asti, ja esittelyissä vihjaillaan eeppisestä sodasta näiden myyttisten olentojen ja tavallisten ihmisten välillä.

Sarjan pääosan esittäjä Eline Powell teki pienen roolin Game of Thrones -sarjan kuudennella kaudella. Hän esitti Lannistereita pilkkaavassa teatteriseurueessa Sansa Starkia näyttelevää nuorta naista, jonka epäiltiin olevan vastuussa palkkamurhan tilaamisesta, mihin tehtävään aloitteleva Arya osoitettiin.

Amerikkalainen Freeform on Disneyn omistama kanava, joka on suunnattu nuoremmalle väelle ja esittää tällä hetkellä esimerkiksi sarjoja ShadowhuntersFamous in Love ja Grown-ish.

Siren alkoi Yhdysvalloissa tuplajaksolla 29. maaliskuuta. Ruutu+:ssa sarjaa seurataan tuoreeltaan jenkkitahtiin.

Katso alta sarjan traileri!

 

Aiheeseen liittyvät jutut