Ruutu laajentaa valikoimaansa! Palveluun hurja määrä brittisarjoja – mukana mm. Helen Mirrenin poliisisarja sekä Hercule Poirot

Nelonen Median suoratoistopalvelu Ruutu laajensi sarjavalikoimaansa merkittävästi.

Tänään julkaistiin Nelonen Median Ruutu-suoratoistopalvelussa vino pino brittiläisiä televisiosarjoja ja -elokuvia osana Cirkus-nimistä pakettia.

Cirkus-kirjastopalvelu tarjoaa taattua brittilaatua eri toimijoilta, kuten BBC ja ITV, ja sen toiminta alkoi Ruotsista ja leviää muihinkin Pohjoismaihin. Nelonen Media on nyt ostanut Ruutu-suoratoistopalvelunsa käyttöön Cirkuksen tarjoamia sarjoja ja elokuvia. Cirkus-paketti on katsottavissa Ruudun maksullisessa Ruutu+-palvelussa.

Uuden yhteistyön myötä Ruudussa on nyt katsottavissa mm. seuraavia sarjoja: Hercule PoirotKomisario LewisPoldarkMr SelfridgeThe Last PanthersVera Stanhope tutkiiRimakauhua ja rakkautta sekä The Young Pope – piru vai pyhimys. Tarjolla on myös Oscar-voittaja Helen Mirrenin tähdittämä Epäilyksen polttopiste -sarja (Prime Suspect), sekä Doctor Who -tähti Jenna Colemanin tähdittämä pukudraama Victoria.

Ruudun tiedotuksesta kerrotaan, että tämänhetkinen paketin sisältö on katsottavissa ainakin vuoden loppuun asti ja sitä laajennetaan vuoden aikana jopa kuukausittain sekä yksittäisillä kausilla että uusilla sarjoilla.

Kirjastopalvelun luonteen takia kaikista sarjoista ei ole tarjolla kaikkia tuotantokausia, mutta pidempään palvelussa pysyvät kokonaiset kaudet ovat silti hurja parannus muutaman vuoden takaiseen vain lineaarista televisiota tukeneeseen palveluun.

Koko Cirkus-valikoiman voi tarkistaa Ruudun sivuilta!

 

Aiheeseen liittyvät jutut