Nyt suoratoistona: Nainen on yliherkkä valolle – estääkö se rakkauden?

IMDb-arvosana on 6,6.

27.11.2023 04:15

Prime Videossa on nyt romanttinen draama Midnight Sun (2018).

17-vuotias Katie on elänyt koko elämänsä eristyksissä kotonaan, sillä hänellä on hengenvaarallinen yliherkkyys auringonvalolle. Päiväsaikaan hänen on pysyteltävä sisällä, seuranaan vain isänsä ja paras ystävänsä.

Iltaisin pimeyden tultua Katien maailma avautuu, kun hän uskaltautuu kadulle soittamaan kitaraa ohikulkijoille. Eräänä yönä Katie tapaa Charlien, lukion mestariuimarin, jota hän on ihaillut salaa. Nuoret rakastuvat ensisilmäyksellä, mutta Katie salaa sairautensa Charlielta ja tällä on arvaamattomat seuraukset.

Episodi antoi elokuvalle arvostelussa yhden tähden:

”Japanilaiselokuvaan perustuva Midnight Sun on mainoselokuva. Thorne myy elokuvalla musiikkiaan ja muita tuotesijoiteltuja brändejä. Schwarzenegger taas haluaisi näytellä, mutta ikävä kyllä hänessä ei ole isänsä Ison-Arskan charmia tai fysiikkaa. Elokuva kertoo siis kuinka alahuultaan pureva kaunotar kohtaa koulun urheilusankarina toimivan koivuhalon amerikkalaisessa keskiluokkaisessa unelmassa, jossa ihmisten suurimmat ongelmat ovat muoti, illallinen, suhteet, bailaaminen ja oma itsekeskeinen imago.”

Ohjaajana Scott Speer. Näyttelijöinä Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger, Rob Riggle, Quinn Shephard sekä Ken Tremblett.

Midinight Sun on myös Viaplayssa. Alla elokuvan traileri.

Lue myös: Väkivaltainen ja eroottinen leffa päätti Meg Ryanin uran – tältä 62 täyttänyt tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia