Nyt tuli isän kädestä! Game of Thrones -kirjailija George R.R. Martin kritisoi viimeistä kautta

Eipä tainnut hänkään olla täysin tyytyväinen.

Game of Thronesin viimeinen kausi ja ehkä pari edellistäkin olivat joidenkin fanien mielestä tasoltaan heikkoja. Etenkin se viimeinen kohua herättänyt kausi.

Sarjaa kritisoitiin sen muun muassa juonikuvioista, hätäisestä juonenkuljetuksesta sekä siitä, ettei kaikkia juonikulkuja viety edes loppuun. Game of Thrones -perustui George R.R. Martinin kirjoihin, eikä hänkään ole tyytyväinen lopetuksesta.

– Se voi olla… traumaattista. Koska joskus heidän luova näkemyksensä ja minun luova näkemykseni eivät sovi yhteen. Silloin päädytään näihin kuuluisiin luoviin erimielisyyksiin – ja se johtaa konfliktiin, Martin tunnusti.

– Viimeinen kausi ei ole ollut… täysin uskollinen. Muuten sen pitäisi jatkua vielä viisi kautta, Martin sanoi.

Kirjailija ei pitänyt myöskään kaikesta siitä, mitä sarjan tekemiseen liittyi.

– Joudut kokemaan täysin asiaankuulumattomia juttuja, kuten studion tai televisiokanavan  puuttumista asioihin. Sitten heillä on jotain sellaista mielessään, jolla ei ole mitään tekemistä tarinan kanssa, Martin jatkoi.

Kirjailijan mukaan hahmoille, jotka olivat suosittuja, jouduttiin antamaan pelkästään suosion vuoksi lisää ruutuaikaa.

Viimeinen kausi herätti faneissa ennennäkemättömän vastareaktion. Kautta vaadittiin kuvattavaksi uudelleen. Lisäksi sarjan luojia D.B Weissia ja David Benioffia haukuttiin huonoiksi käsikirjoittajiksi.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut