Nyt Viaplayssa: Iloa henkivä draamakomedia – ohjaaja lyttäsi Keira Knightleyn: ”Keiralla on lähipiiri”

IMDb-arvosana on 7,4.

21.3.2022 10:10

Elisa Viihde Viaplayssa on nyt musiikkihenkinen draamakomedia Uusia alkuja (2013).

Näyttelijöinä Mark Ruffalo, Keira Knightley, Adam Levine, Hailee Steinfeld, Catherine Keener, James Corden, Shannon Maree Walsh, David Abeles, Ann McGowan, Ron Voz sekä Cee Lo Green. Ohjauksesta vastaa John Carney.

Muusikkopariskunta Gretta (Knightley) ja Dave (Maroon 5 -yhtyeen vokalisti Levine) ovat saapuneet New Yorkiin yhteisen unelman perässä. Dave on allekirjoittanut rahakkaan levytyssopimuksen. Hetken aikaa kaikki näyttää ruusuiselta. Menestyksen huumassa poikaystävä lähtee toisen naisen matkaan ja Grettan sydän särkyy. Ennen kotiinpaluuta surullinen neito esiintyy pienessä baarissa, jonne on eksynyt myös juoppo ex-musiikkituottaja Dan (Ruffalo). Elämänsä ryssinyt mies löytää Grettan musiikista uutta toivoa heille molemmille.

Vaikka elokuvaa on luonnehdittu iloiseksi ja elämänmyönteiseksi, ihan ruusuilla tanssimista sen tekeminen ei ilmeisesti ollut, sillä ohjaaja kritisoi kovin sanoin Knightleytä.

– Keiralla on lähipiiri, joka seuraa häntä kaikkialle, joten on erittäin vaikea saada mitään todellista työtä tehtyä. Siksi olin erittäin valmis palaamaan Irlantiin ja tekemään elokuvia, joissa kukaan ei välittänyt siitä, kuka siinä on tai mistään muusta paskasta, Carney tykitti.

– En enää koskaan tee elokuvaa supermallien kanssa, Carney jatkoi.

Carney kehui Ruffaloa ja Levineä sekä sanoi, etteivät he pelkää näyttää todellisia tunteitaan kameran edessä. Knightleyn Carney väitti peittelevän persoonallisuuttaan. Alla traileri.

Lue myös: Nyt HBO Maxissa: Mielenterveydeltään epätasapainoinen nainen saa kahden miehen pään pyörälle – leffa kertoo psykoanalyysin synnystä – Episodi.fi

Lähde: THR

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa