Nyt Viaplayssa: Mark Wahlbergin tehokas toimintaleffa – jättää huijatun olon

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 23.

2.3.2024 01:00

Viaplayn valikoimaan on lisätty Mile 22 (2018).

Peter Bergin (Lone Survivor) ohjaama toimintatrilleri kertoo CIA:n arvostetuimman mutta vähiten tunnetun yksikön agentista James Silvasta. Silva saa tuekseen huippusalaisen taktisen komentoyksikön ja tehtäväkseen kuljettaa maasta henkilön, joka omaa elintärkeää tietoa.

Pääosissa nähdään Mark WahlbergIko UwaisLauren CohanRonda Rousey ja John Malkovich.

Mile 22:n Rotten Tomatoes -prosentti on 23. Episodin arviossa elokuva sai kolme tähteä. Alla on otteita arviosta.

Mile 22 on tehokasta toimintaa, mutta se otettiin vastaan todella negatiivisesti. Kritiikkiä on helppo ymmärtää, sillä elokuvassa on muutama iso ongelma. Yksi niistä liittyy helppoa toimintaa ja selviä hyvis/pahis-kuvioita haluavaan yleisöön, jolle elokuvan moraalisten rajojen ylitykset ja sisäkkäisten petosten sumppu eivät olleet tarpeeksi suoraviivaista katsottavaa. Mutta pari pahaa mokaa menee puhtaasti tekijöiden piikkiin.”

”Selkeämpi on se, että pariin rooliin on palkattu ammattimaisia taistelijoita, mutta vapaaottelulegenda Ronda Rousey ei pääse näyttämään taitojaan lainkaan ja Raid-elokuvien nerokas taistelutähti Iko Uwaisin uhkaa hukkua Bergin sinänsä kiihkeän leikkauksen melskeeseen.”

”Lisäksi Wahlbergin hahmo on harvinaisen epämiellyttävä. Hän on nerokas soturi mutta sosiaalisesti töykeä, eikä näyttelijä pysty tuomaan periaatteelliseen hahmoon samastuttavia piirteitä. Huikea meno saa antamaan anteeksi tarinan ohuuden melkein loppuun asti. Kun koko elokuva paljastuu vain pohjustukseksi jatkolle, jota ei ilmeisesti koskaan tule, on katsojalla hieman huijattu olo.”

Katso traileri alta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia