Nyt Viaplayssa: Tässäpä kasaritunnelmaa tihkuva leffa – älykäs portsari laittaa baarin rähinöitsijät ojennukseen

IMDb-arvosana on 6,6.

23.4.2022 02:21

Elisa Viihde Viaplayn valikoimassa on nyt kasarileffa Road House (1989).

Double Deuce on seudun ilkein, äänekkäin ja meluisin baari, ja Dalton on palkattu siivoamaan se. Hän ei ehkä ole erityisen pelottavan oloinen karju, mutta tohtorintutkinnon suorittanut portsari todistaa olevansa enemmän kuin kykenevä työhönsä – hän laittaa rähinöitsijät ojennukseen. Mutkia on kuitenkin matkassa, sillä Daltonin romanssi upean tohtori Clayn kanssa asettaa hänet paikallisen Brad Wesleyn kanssa napit vastakkain.

Näyttelijöinä Patrick Swayze, Kelly Lynch, Sam Elliott, Ben Gazzara, Marshall R. Teague sekä Julie Michaels. Ohjaajana Rowdy Herrington.

Kuvaamisen aikana saamansa polvivamman vuoksi Patrick Swayze kieltäytyi Gabriel Cashin roolista elokuvassa Tango & Cash (1989) ja Mike Harriganin roolista elokuvassa Predator 2 – Saalistaja (1990). Sen sijaan hän valitsi elokuvan Ghost – näkymätön rakkaus (1990), koska se oli fyysisesti vähemmän rasittava rooli. Polvivamma oli lopulta jonkinlainen onni, sillä Ghost (1990) oli suuri hitti ja sai myös kriitikoiden hyväksynnän. Alla traileri.

Lue myös: Johnny Deppin mukaan Amber Heard ei ollut koskaan väärässä ja uhkaili itsemurhalla – turvamies ja hoitaja kertoivat hulluista tapahtumista – Episodi.fi

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia