Nyt Yle Areenassa: Ilmiöksi kasvaneen sarjan uusi kausi julkaistu kokonaisuudessaan

Noussut ilmiöksi etenkin nuorten miesten keskuudessa.

Yle Areenan kaikkien aikojen katsotuin kotimainen nuortendraama Nörtti: DragonSlayer666 saa päätöksensä tammikuussa 2019. Draamakomedian kolmas kausi julkaistaan Yle Areenassa torstaina 17.1. klo 21.

DragonSlayer666 on päätynyt New Yorkiin paikalliseen tiimiin. Toteutuuko vihdoinkin servun pelätyimmän unelma pelimaailman herruudesta? Vai tietääkö Drago enää itsekään, mitä tavoittelee? Onko AwesomeTeamin pelaajien tiet erkaantuneet lopullisesti? Ja onko soturin tie sittenkään kulkea yksin? Luvassa on kahdeksan uutta jaksoa täynnä tunteita ja es-juoman tuoksua, rikoksia ja rangaistuksia, poikien välistä tosiystävyyttä sekä viimeinen taistelu.

Nörtti: DragonSlayer666 on noussut lyhyessä ajassa suureksi ilmiöksi erityisesti nuorten miesten keskuudessa. Sarjan toinen kausi sai Yle Areenassa julkaisuviikonloppunaan yli miljoona katselua. E-urheiluaiheinen draamakomedia kiinnostaa myös ulkomailla, sillä sarjan kaikki kaudet on myyty muun muassa Ranskaan, Belgiaan ja Kanadaan.

Sarjan on kirjoittanut ja ohjannut Aleksi Delikouras, ja pääosaa esittää Samuel Kujala. Myös ensimmäinen ja toinen tuotantokausi ovat katsottavissa Yle Areenassa.