Ohjaaja vaihtoon Avengers-elokuvissa – arvaatko ketkä hassuttelijat tilalle?

Josh Whedonin hellässä huomassa Avengersista jalostui varsin mainio supersankarielokuva. Mies on ollut ohjaamassa vielä Avengers: Age of Ultronia, mutta jättää valtikan nyt muille.

Russo-veljekset, Anthony ja Joe Russo, ottavat huhujen mukaan vetovastuun Avengers: The Infiny War -elokuvista. Infinity War -leffoja on luvassa kaksi osaa. Käsikirjoittajiksi on povattu Captain America -elokuvista vastanneita Christopher Markusta ja Stephen McFreelyä.

Russo-veljesten aiempiin meriitteihin kuuluu Captain America: The Return of the First Avenger -elokuvan ohjaustyö. Leffa tunnetaan myös nimellä Captain America: The Winter Soldier. Elokuva oli varsin mukiinmenevä ja varmasti hyvä oppitunti parivaljakolle, joten ihan pystymetsästä kaverit eivät vastuuta Avengers-saagasta joudu ottamaan. Parivaljakko vastaa myös tulevan Captain America: Civil War -elokuvan ohjauksesta.

Veljekset saivat Emmy-palkinnon työstään televisiosarja Sukuvian (Arrested Development) parissa. He ovat olleet tekemässä myös monia muita komediasarjoja. Nousu Hollywoodin blockbuster-luokan ohjaajiksi on kuitenkin tapahtunut melkolailla yhtäkkiä. Infinity War -elokuvat saapuvat leffateattereihin vuonna 2018 ja 2019.

Kuva: Avengers

Lähde: First Showing

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut