Ohjaaja vihjailee: Hollywoodin jättitähteä suojellaan parhaillaan karmeilta syytöksiltä

Tämä saattaa paljastua seuraavaksi.

19.9.2023 17:38

Apple TV Plussan Hijack-sarjaa sekä Simon Peggin ja Nick Frostin Truth Seekers -sarjaa ohjannut Jim Field Smith vihjailee jostain isosta Hollywood-tähdestä, jota suojellaan karmeilta syytöksiltä.

Field Smith heräsi Russell Brandiin kohdistuneisiin syytöksiin, joiden mukaan hän on hyväksikäyttänyt useampaakin naista, joista nuorin oli tekohetkellä vasta 16-vuotias.

– Russell Brandin keissi nosti tämän kaiken taas pintaan. Jos minä, jolla on edes hieman valtaa, en voi vaikuttaa tilanteeseen mitenkään, niin mitä toivoa uhreilla on, Field Smith kysyy.

Field Smith kertoo, että häntä on varoitettu tästä tietystä näyttelijästä, jolla on hänen mukaansa tietynlaista käyttäytymistä, mutta ainakaan vielä hän ei ole päätynyt syytettyjen joukkoon.

Näyttelijät ovat sanoneet hänelle suoraan, että mikäli näyttelijä X olisi tuotannossa mukana, he eivät halua olla mukana. Field Smith kertoi asiasta myös tälle näyttelijälle, ja ksanoi suoraan, ettei aio palkata häntä syytösten takia.

Näyttelijä X yritti vaikuttaa hänen päätökseensä ja kertoi, että ne ovat vain negatiivisia huhuja, jotka eivät pidä paikkansa. Näyttelijä halusi kuitenkin tietää samalla, ketkä hänelle näistä asioista oli kertonut.

– Hän alkoi listaamaan potentiaalisia syyllisiä, kun en halunnut paljastaa lähteitäni. Yksikään heistä ei kuitenkaan ollut lähteeni. Tämä vakuutti minut siitä, että päätökseni oli oikea, Field Smith sanoo.

Alla Field Smithin pitkä X-lanka. Klikkaa auki ja lue kokonaan.

Lisää luettavaa