Ohjaaja-Wan paljastaa: onko Fast & Furious 8 sarjan viimeinen?

Jokainen tietääkin jo, että Fast & Furious 7 on kova hitti. Se on itse asiassa koko sarjan menestynein elokuva, eikä tämä oikeastaan edes yllätä, sillä seiska on erityisen hyvä leffa genressään!

Furious-sarjan fanit saattavat kuitenkin kohdata ikävän herätyksen todellisuuteen, sillä ohjaaja James Wan vihjailee, että Furious 8 saattaisi olla koko sarjan loppu. Wan oli hiljattain The Daily Beastin haastattelussa, jossa hän puhui Furious 7:n kuvauksista, ja siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Wan on epävarma palaako hän ohjaajanpallille kasia varten, mutta vihjailee, että Justin Lin saattaa tehdä paluun Furious-ohjaajaksi. ”Mielestäni olisi upeaa, jos Lin tulisi takaisin. Justin teki niin paljon koko sarjalle, ja sille mitä sarjasta tuli, joten olisi upeaa, jos hän myös lopettaisi sen”, Wan vihjaa epäsuorasti seuraavan osan olevan koko sarjan loppu.

Eipä näistä tiedä, mutta Wan on ainakin itse suuntaamassa kohti The Conjuring 2:n (Kirottu 2) kuvauksia, ja häntä on kaavailtu myös tulevan Jason Momoan tähdittämän Aquaman-leffan ohjaajaksi. Tuskinpa Universal Studios haluaa kuitenkaan tappaa hyvää lypsylehmää.

Lähde: Cinema Blend

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät jutut