Ohjaajalegenda David Cronenberg: ”Elokuvia tehdään seksin vuoksi, siitä ei ole kysymystäkään”

Ohjaajalegenda antoi haastattelun.

The Guardian haastatteli ohjaajalegenda David Cronenbergiä. Hänet nähdään näyttelijänä parissakin tuoreessa elokuvassa, mutta viimeisin ohjaus on kuuden vuoden takainen Maps to the Stars.

Vaikka Cronenbergillä on vyönsä alla lukuisia legendaarisia elokuvia, kuten Kärpänen, Scanners, The Dead Zone, A History of Violence ja Eastern Promises, uuden elokuvan saaminen tuotantoon ei ole helppoa. Netflixille tarjotut käsikirjoitukset minisarjaksi eivät kelvanneet ja nyt hän tarjoaa niitä muille yhtiöille. Cronenberg odottaa myös jos hänen Consumed -romaaninsa herättäisi kiinnostusta elokuvasovituksena. Hän hienosäätää parhaillaan myös hyvin henkilökohtaista käsikirjoitusta.

”Tämä on ollut hyvin pitkä ja vaikea prosessi. Jopa striimauksen aikakaudella”, Cronenberg harmittelee. Hän ei hirveästi pidä ”täysin aseksuaaleista” supersankarielokuvista, mutta näkee erotiikankin elävän vielä nykypäivän elokuvissa. ”Minulle elokuvat ovat seksiä. Elokuvia tehdään seksin vuoksi, siitä ei ole kysymystäkään.”

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut