Ohjaajaveljekset paljastivat erään jättimäisen Avengers: Infinity War -teorian olevan totta

Avengers: Infinity War rikkoi juuri 900 miljoonan dollarin rajan. Miljardin dollarin nopeusennätys rikkoutunee jo huomenna.

Nyt kannattaa olla tarkkana, mikäli et ole nähnyt Infinity Waria tai et halua spoilaantua tulevasta Avengers 4:stä. Kyseessä on nimittäin melko jättimäinen spoileri.

SPOILERIT ALLA!

Thanos (Josh Brolin) joutuu uhraamaan tyttärensä Gamoran (Zoe Saldana), jotta saa Sielukiven haltuunsa. Kun Thanos lopulta pääsee napsauttamaan sormiaan, saa kirveen keuhkoihinsa ja teleporttaa karkuun, nähdään kohtaus, jossa Thanos juttelee lapsi-Gamoran kanssa. Thanos myöntää tytölleen, että hänen piti uhrata kaikki, jotta sai haluamansa.

Russot kertovat nyt, että keskustelu tapahtuu Sielukiven sisällä.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että Gamora ei ole kuollut, vaan hänen henkensä/sielunsa on kiven sisällä. Thanos menetti kaiken, eli ainoan asian, jota rakasti: Gamoran.

Kohtaus kuvattiin Thanosta varten, jotta hänen tarinansa saisi syvyyttä. Jotta ihmiset ymmärtäisivät, ettei hän ole vain yksiulotteinen pahis, vaan hahmo, jonka teot saattavat olla kauheat mutta samalla motiiveiltaan inhimilliset ja jopa samaistuttavat. Thanos on tunteva olento, eikä pelkkä nyrkkeilysäkki, vaikka saattaakin olla hirviö.

Joten siinäpä se. Tulemme aika varmasti näkemään Gamoran Avengers 4:ssä.

YouTube video

Lähde: CinemaBlend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut