Oho! Huhu kertoo, että Warner Bros. aikoo tehdä radikaaleja muutoksia jättimäisen Birds of Prey -flopin takia

Warnerilla on edelleenkin pakka sekaisin.

Birds of Preyn piti olla muutos Warner Bros. -studion DC-universumissa. Elokuvan piti olla varma nakki, sillä olihan siinä Margot Robbien näyttelemä Harley Quinn.

Toisin kävi.

Elokuva on melkoinen sillisotku. Leffa sotkee nykypäivän politiikkaa musita elokuvista lainattuihin teemoihin. Elokuva on kuin kiltti, nuorille naisille suunnattu versio Deadpoolista, joka ei juuri naurata.

Melko alhainen 84,5 miljoonan dollarin budjettikaan ei auttanut, sillä elokuva tienasi vain 201 miljoonaa teatterikierroksellaan. Floppi. Leffa jakoi myös fanien ja kriitikoiden mielipiteet.

Nyt Warnerilla pohditaan Harley Quinnin jatkoa. Heillä on aivan selvästi hittihahmo käsissään, mutta miksei antisankarille osata tehdä oikeanlaista elokuvaa?

Huhun mukaan Warner seuraakin hyvin tarkkaan, miten James Gunnin The Suicide Squad -reboot menestyy. Robbie tähdittää nimittäin myös sitä.

Mikäli myös uusi Suicide Squad floppaa, näytetään Robbielle luultavasti ovea, eivätkä Harley Quinnin seikkailut ainakaan tässä muodossa enää jatku.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut