Vielä hetken Netflixissä: Margot Robbie sekosi kuvauksissa täysin – vuoden 2017 leffasta tuli kuitenkin kelpo

IMDb-arvosana on 7,5.

Netflixin valikoimassa on vielä hetken aikaa katsottavana elokuva I, Tonya (2017).

Kieli poskessa tehty elokuva kertoo ongelmakodissa kasvaneen taitoluistelija Tonya Hardingin myrskyisästä urasta ja elämästä surullisenkuuluisine skandaaleineen.

Margot Robbie taisi mennä liika syvälle Hardingin rooliinsa elokuvassa. Robbien mukaan todellinen elämä ja rooli hämärtyivät. Tähti luuli välillä olevansa roolihahmonsa ja unohti kamerat kokonaan. Hän muun muassa löi miestään esittävää näyttelijää, koska luuli näytellyn riidan olevan aito.

– Menetin järkeni. Luulin aidosti, että emme olleet kuvauksissa vaan olimme näitä ihmisiä (roolihahmoja). Juoksimme kadulla huutaen toisillemme, ja luulin että kamerat jahtaavat minua. Luulen, että huusin jotain tarpeesta mennä sairaalaan, koska käteni oli murtunut, Robbie sanoi.

– Käsi ei ollut murtunut, mutta olin niin hetken huumassa. Sebastian kysyi: ”Margot, minne olet menossa? Hän tuli hakemaan minua, koska olin edelleen hätääntyneenä kuvausalueen ulkopuolella. Sitten löin häntä päähän, Robbie kertoi.

Kuvausryhmä lopetti tiettävästi kuvaamisen, koska he olivat niin hämillään Robbien käytöksestä. Robbie väitti menettäneen todellisuudentajunsa muutaman kerran kuvausten aikana. Hän ei ollut varma mistä se johtui, mutta epäili väsymystä.

Elokuva poistuu suoratoistopalvelusta 31.5.2020.

Lähde: Lad Bible

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut