”Olemme perhettä ja aina osa toistemme elämää” – Harry Potter: Return to Hogwarts sai tunteikkaan trailerin

Tässähän herkistyy jo valmiiksi.

21.12.2021 11:30

Vuosi 2022 tullaan polkaisemaan käyntiin hyvin tunnerikkaasti. Harry Potter: Return to Hogwarts -spesiaali tuo taikamaailman rakastetut näyttelijät ja muut tekijät takaisin yhteen muistelemaan maagista taivaltaan elokuvien parissa. Nyt HBO Maxille uudenvuodenpäivänä saapuvasta spesiaalista on vihdoin julkaistu myös kunnollinen traileri.

Melkein kahden minuutin pituisella maistiaispätkällä näemme ”kultaisen kolmikon” Daniel Radcliffen, Rupert Grintin ja Emma Watsonin palaavan King’s Crossin juna-asemalle sekä Tylypahkan kouluun. He kasvoivat yhdessä Harry Potterin kulisseissa ja solmivat pysyviä ystävyyssuhteita myös muihin kanssanäyttelijöihinsä, mitä trailerissa tuodaan tunteikkaasti esiin.

Harry Potter -elokuvat ovat juhlistaneet 20 vuotista taivaltaan näyttävästi viime kuukausien aikana. Tämän juhlahuipennusspesiaalin lisäksi HBO Maxilla on voinut seurata näyttelijätärlegenda Helen Mirrenin juontamaa jännittävää Hogwarts Tournament of Houses -visailuohjelmaa. Taikamaailman virallisilla kotisivuilla on myös voinut ottaa osaa visailuihin ja sosiaalinen media on täyttynyt ihmisten tribuuteista supersuositulle elokuvasarjalle. Ovatpa eri mediatahotkin uutisoineet aiheesta laajasti.

Harry Potter: Return to Hogwarts on katsottavissa HBO Max -suoratoistopalvelussa 1. tammikuuta 2022. Tuore traileri katsottavissa alla.

Lisää luettavaa