Oletko kuullut tästä sarjasta? Melko tuntematon komediasarja putsasi pöydän Emmy-gaalassa

AOP

Gilmoren tytöt -tekijän uusi sarja nähdään Amazonilla.

Suomessa hämmentävän vähäiselle huomiolle jäänyt tuore komediasarja The Marvelous Mrs. Maisel voitti ison kasan komediasarjapalkintoja viime yön Emmy-gaalassa: paras komediasarja, paras komediasarjan naispääosa (Rachel Brosnahan), paras komediasarjan naissivuosa (Alex Borstein), paras komediasarjan ohjaus ja käsikirjoitus (Amy Sherman-Palladino).

Suoratoistopalvelu Amazonin sarja pääsi yllättämään Emmy-gaalassa monet ennakkoarviotkin, mutta Gilmoren tytöt -sarjan faneille pystit eivät tulleet yllätyksenä. Sherman-Palladino ei saanut ikinä yhtään Emmyä Gilmoren tytöistä, ja kyseinen sarja oli ylipäätään ehdolla vain kerran parhaasta maskeerauksesta.

YouTube video

Sherman-Palladino voitti nyt ensimmäisellä ehdokkuuskerrallaan heti kaksi henkilökohtaista Emmyä pilottijaksosta ja lisäksi parhaan komediasarjan palkinnon. Sarjan pääosaa esittävä Brosnahan oli toista kertaa ehdolla, ja ensimmäinen vierailevan näyttelijän ehdokkuus tuli vuonna 2015 House of Cards -sarjasta. Sivuosavoittaja Borstein, joka oli Sherman-Palladinon matkassa jo Gilmoren tytöissä, voitti tänä vuonna Emmy-palkinnon myös ääninäyttelijän roolistaan Family Guy -animaatiossa.

 

Aiheeseen liittyvät jutut