Oletko odottanut Crocodile Dundeen paluuta? Emme mekään, mutta tässä on traileri uudesta elokuvasta, jossa Paul Hogan esittää Krokotiilimiestä

Krokotiilimies tulee, halusit tai et.

Kasarisuosikki Crocodile Dundee tekee paluun valkokankaalle. Tällä kertaa tosin hieman eri tavalla kuin varsinaisissa Krokotiilimies-elokuvissa.

Elokuvien nimiroolista tunnettu australialaiskoomikko Paul Hogan nimittäin nähdään pääosassa elokuvassa The Very Excellent Mr. Dundee, mutta hän esittää siinä itseään. Tai ainakin Paul Hogan -nimistä hahmoa, joka kovasti muistuttaa häntä.

Krokotiilimiestä kositaan elokuvassa takaisin Hollywoodiin, ja siitä syntyy kaikenlaisia koomisia tilanteita. Mukana on muitakin Hoganin ikäluokan tähtiä, kuten John Cleese, Chevy Chase ja Olivia Newton-John.

Vuoden 1986 Krokotiilimies ja sen pari vuotta myöhemmin valmistunut jatko-osa olivat oman aikansa jättihittejä kaikkialla maailmassa. Ensimmäisestä elokuvasta Hogan sai peräti Oscar-ehdokkuuden käsikirjoituksesta. Vuonna 2001 tehtiin vielä kolmaskin elokuva Crocodile Dundee Los Angelesissa, mutta se ei menestynyt lainkaan.

Nyt hahmo nähdään hieman toisenlaisessa elokuvassa. Vielä ei ole tietoa, nähdäänkö elokuva Suomessa. Katso traileri alta.

YouTube video