Onko Lokin taival tosiaan ohi? Sarjan vastaava tuottaja kiusoittelee

Tom Hiddleston on nähty saman ketkuilijan roolissa reilusti yli vuosikymmenen.

1.12.2023 16:01

Vaikka Marvelin Lokin taru sai erään päätepisteen hahmon nimikkosarjan toisella tuotantokaudella, se ei välttämättä ollut seikkailujen loppu. Lokin vastaavana tuottajana toiminut Kevin Wright katsoo, että lisää voisi olla tulossa.

Wright vaikuttaa pursuavan ideoita – hän on muistuttanut olevansa se henkilö, joka alkujaan kirjoitti 30-sivuisen tiivistelmän Lokin nimikkosarjasta ja tarjosi sitä Avengers-elokuvissa hahmoa näytelleelle Tom Hiddlestonille. Näin Wright maalailee kuvaa jatkosta:

– Olen nauttinut työskentelystä tässä tiimissä kahden tuotantokauden ajan… Tykkäisin kovasti jatkaa noiden tarinoiden kertomista tämän porukan kanssa, tässä maailmassa. En usko, että kukaan meistä haluaa sännätä suin päin kolmanteen kauteen, jos tarina ei ole hyvä. Mutta uskon, että tällä porukalla olisi tarinoita kerrottavana. Ehkä se ei tarkoita Lokin kolmatta kautta, ehkäpä tarina on jotakin Aikavarianssivirastosta [johon Loki törmäsi jo sarjan aloituskaudella], ja se olisi kuin meidän versiomme Better Call Saulista, jos Lokia ajatellaan Breaking Badinä. Minusta se olisi huippua.

Wright toteaa myös, ettei Hiddlestonin paluu Lokiksi ole poissuljettu ajatus. Näyttelijän piti luopua kieron jumalhahmon osasta jo Lokin ensimmäisen kauden loputtua, mutta toisin kävi. Tuottajan näkökulmasta Loki on ollut myös erityisellä tavalla myönteinen projekti, ja se mahdollisesti tyydyttää vyötään kiristelevää Disney-yhtiötä:

– Lokin kakkoskausi saatiin kasaan aiottua pienemmällä budjetilla ja ajoissa. Emme tehneet yhtään lisäkuvauksia ja tämä oli ehkä ensimmäinen Marvel-projekti, jonka kohdalla näin tapahtui.

 

Lähteet: THR, TVLine

Lisää luettavaa