Onko tämä Brian De Palman paluu? Noomi Rapace ja Rachel McAdams kuumottavassa intohimotrillerissä

Millennium-trilogiassa läpi lyönyt ruotsalaisnäyttelijätär Noomi Rapace nähdään paitsi Prometheuksessa myös Brian De Palman (Carrie, Scarface) tulevassa eroottisessa trillerissä Passion. Toinen elokuvan naistähti on Rachel McAdams (Sherlock Holmes, Midnight in Paris).

Yritysmaailmaan sijoittuvassa elokuvassa Rapacen esittämä Isabelle työskentelee McAdamsin roolihahmon alaisena, ja kahden naisen välille muodostuu vaarallinen suhde. Elokuvasta on julkaistu aiemmin tyylikäs juliste, ja nyt The Playlistin sivuilla on julkaistu juttu sekä kuvia kulissien takaa.

Passion on uusintafilmatisointi Alain Corneaun ranskalaiselokuvasta Love Crime (2010). Hitchcockilaisesta otteestaan tunnettu veteraani De Palma saattaa olla hyvinkin sopiva ohjaaja eroottiselle trillerille, jos muistelee hänen 1980-luvun alun ohjaustöitään Tappava tunnustus ja Blow Out. De Palman tuoreemmat elokuvat kuten Femme Fatale (2002) ja Musta Dahlia (2006) eivät tosin vastanneet odotuksia, mutta toivottavasti Passion palauttaa hänet kartalle. Passion on tulossa näillä näkymin teattereihin ensi vuonna. Luvassa on kuvien perusteella ainakin naamioita ja pitsialusvaatteita.

 

Aiheeseen liittyvät jutut