Oscar-palkittua näyttelijää vastaan nostettiin syyte seksuaalisesta ahdistelusta

Kuinkahan tässä käy?

Variety uutisoi, että Jerry Maguiresta Oscar-palkittu näyttelijä Cuba Gooding Jr. joutuu vastaamaan oikeudessa syytteisiin seksuaalisesta ahdistelusta. Syyttäjien mukaan Gooding Jr. on jo pitkään lähestynyt baareissa tuntemattomia naisia suudellen, nipistellen, purren tai kourien heitä.

Neljä naista syyttää näyttelijää väkisin koskemisesta ja ”kolmannen asteen seksuaalisesta ahdistelusta”. Gooding Jr. sanoo olevansa syytön. Oikeus palaa käsittelemään asiaa joulukuun 13. päivä.

Viimeeksi kesäkuussa Gooding Jr:ää syytettiin naisen rintaan tarttumisesta. Tämä ei suinkaan ole ainoa tapaus, sillä tiedossa on myös kolme muuta tapausta, kuten naisen takapuolen puristaminen lokakuussa 2018. Syyttäjät ovat saaneen 12 muun naisen todistamaan näyttelijän epäasiallisesta käytöksestä. Vanhin tapaus on vuodelta 2001.

Syyttäjän mukaan syytetyn aikaisempi käytös todistaa, kuinka hän rutiinin omaisesti lähestyy naisia, joihin hänellä ei ole minkäänlaista aiempaa suhdetta, baareissa ja yökerhoissa, ja kosketellen heitä epäasiallisesti.

Kuva sarjasta American Crime Story

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut