Oscar-voittaja Olivia Colman on Marvel-fani: ”Kyselen aina agentiltani, että voisinko olla supersankari” – toive toteutui osittain

Tässä Marvel-sarjassa on kovia näyttelijöitä.

11.12.2022 11:41

Pienempien indie-elokuvien tähti ja Oscar-voittaja Olivia Colman nähdään Marvelin tulevassa Secret Invasion -sarjassa Samuel L. Jacksonin, Ben Mendelsohnin ja Don Cheadlen rinnalla.

Colman jutteli Marvel-pestistään tuoreessa haastattelussa.

– Kyllähän tässä hieman tuntuu siltä, että pettäisin pienempiä elokuva, mutta olen Marvel-fani. Kyselen aina agentiltani, että voisinko olla supersankari, kun uusi Marvel-leffa julkaistaan. Lopulta sain tämän pienen roolin ja olen aivan innoissani. Tapasin Samuel L. Jacksonin ja Don Cheadlen, Colman kertoo.

Colmanilta kysyttiin myös Marvel-leffoja kritisoivista ohjaajista.

– Kyllähän minä tiedostan, että tällä hetkellä kamppaillaan paikoista elokuvateattereissa. Ymmärrän sen, mutta minulla oli ainakin hauskaa tätä tehdessä.

Colman esittää Secret Invasionissa erikoisagentti Sonya Falsworthia, joka on sukua Captain America: The First Avengerissa nähtävälle Howling Commandos -poppoon James Montgomery Falsworthille, jota JJ Feild näytteli.

Kuusiosainen Secret Invasion -sarja on Kyle Bradstreetin luomus. Sarjassa nähdään Jacksonin, Cheadlen, Mendelsohnin ja Colemanin lisäksi Cobie Smulders, Kingsley Ben-Adir, Emilia Clarke ja Martin Freeman.

Alla sarjan traileri.

Lähde: Dark Horizons

Lisää luettavaa