Marvelin vitos- ja kutosvaiheiden elokuvat ja julkaisuajankohdat paljastettiin – kaikki päättyy taas Avengers-ilotulitukseen

Täyteläiset vuodet tulossa.

24.7.2022 07:30

Miltä kuulostavat Bladen, Ihmenelosten ja Kostajien uudet elokuvat? Marvel esitteli muutaman seuraavan vuoden suunnitelmat San Diegon ComicConissa.

Marvelin neloskausi päättyy elokuiseen She-Hulk: Attorney at Law -sarjaan ja Black Panther: Wakanda Forever -leffaan marraskuussa.

Vitosvaihe käynnistyy Ant-Man and the Wasp: Quantumanialla, josta esitettiin samalla ComicConia varten leikattu traileri. Murkkumiehen seikkailut jatkuvat helmikuun 17. päivä 2023. Elokuvan pääpahis on Jonathan Majorsin esittämä Kang.

Kvanttisekoilun jälkeen pyörähtää käyntiin Secret Invasion, Samuel L. Jacksonin ja Ben Mendelsohnin tähdittämä Disney Plus -sarja. Mukana ovat myös Kingsley Ben-Adir, Emilia Clarke, Olivia Colman, Regé-Jean Page sekä Cobie Smulders.

Ensi vuoden kesäleffana toimii taas Guardians of the Galaxy Vol. 3., jossa haudataan moni rakastettu sankari.

Kesällä nähdään myös Disney Plus -sarjat Echo sekä Lokin toinen kausi.

Ironheart- ja Agatha: Coven of Chaos -sarjat pyörähtävät syksyllä käyntiin Disney Plussalla.

The Marvels -elokuva nähdään heinäkuussa ja MCU-vampyyri Bladen oma elokuva marraskuussa.

18-osainen Daredevil: Born Again -sarja käynnistyy Disney Plussassa keväällä 2024.

Vitosvaihe päättyy toukokuussa ensi-iltansa saavaan Captain America: New World Orderiin ja heinäkuiseen Thunderbolts-elokuvaan.

Kutosvaihe käynnistyy marraskuussa 2024, kun Fantastic Four astelee valkokankaille. Spider-Man-ohjaaja Jon Watts on jättänyt projektin, eikä hänen tilalleen ole vielä palkattu uutta ohjaajaa.

Kutoskauden, tai The Multiverse Sagan, päättävät Avengers-kaksikko Avengers: The Kang Dynasty toukokuussa 2025 ja Avengers: Secret Wars marraskuussa 2025.

Kuten nokkelimmat voivat päätellä, tässä ei ole vielä läheskään kaikki tuotanto. Listalta puuttuvat muun muassa Shang-Chi 2, Deadpool 3 ja X-Men-elokuva sekä Armor Wars-, Nova- ja Wonder Man -sarjat. Huhuiltu Doctor Doom -tuotanto on myös tekeillä.

Lähde: CBR

Lisää luettavaa