Samuel L. Jackson kertoi mikä saa hänet vihaiseksi kuvauksissa – riitelee asiasta ohjaajien kanssa

Välillä menee kuppi nurin.

2.4.2022 12:31

Vastikään elämäntyöstään kunnia-Oscarin saanut Hollywood-näyttelijä Samuel L. Jackson kertoi arjesta elokuvien kuvauksissa. Hän myönsi joskus ärsyyntyvänsä niitä tehdessä.

– Elokuvat ovat helppoja. Vaikeinta elokuvan tekemisessä on nousta ylös ja kestää se aika, jonka olet paikalla koko päivän. Keskimääräinen elokuvapäivä on jossain 12-16 tunnin välillä, joten se on työtä, Jackson sanoi.

Tuosta 12-16 tunnista suuri osa on odottelua.

– Sanoisin, että 12 tunnin työpäivästä työskentelet puolitoista tuntia. Menet ja teet 10, 15, 20 sekuntia. Ja toisinaan minua ärsyttää se prosessi, koska vaikuttaa siltä, että 15 sekunnin tekemiseen elokuvaa kuluu neljä tuntia. Mikä on ongelma? Mutta elokuvat ovat helppoja, Jackson mietti.

Jacksonin kärsivällisyys joutuu odottelun vuoksi koetukselle, ja tästä seuraa joskus riitoja ohjaajien kanssa.

– Riitelen silloin tällöin ohjaajien kanssa., koska minulla on sellainen ominaisuus, että näen elokuvan ennen kuin teen sen. En kiistele joidenkin kanssa, koska tiedän, että jotkut heistä tietävät mitä tekevät. Mutta joskus ihmiset haukkaavat liian suuren palan, Jackson arveli.

Tähti ei selvästikään ole kuitenkaan välteltävä, liian hankala tapaus kuvauspaikoilla, sillä hän on tehnyt valtavan määrän elokuvia. Jatkossa hänet tullaan näkemään muun muassa Marvel-sarja Secret Invasionissa.

Jacksonilta on myös juuri tullut Apple TV Plus -sarja The Last Days of Ptolemy Grey. Kyseessä on Walter Mosleyn kirjaan perustuva Jacksonin intohimoprojekti, ja hän näyttelee siinä 93-vuotiasta, dementiaan sairastunutta miestä. Alla traileri.

Lue myös: Muistatko Täydelliset naiset -sarjan kaunokaisen Eva Longorian, 47? Tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: Cinemablend

Lisää luettavaa