Samuel L. Jackson on ollut naimisissa jo 41 vuotta – Paljastaa vaimonsa kanssa pitkän suhteen salaisuuden

Kertakäyttökulttuurille stoppi – myös parisuhteissa.

30.3.2022 21:01

Vuonna 1968 Samuel L. Jackson ja LaTanya Richardson tapasivat yliopistolla. Nyt he ovat olleet naimisissa 41 vuotta. Pariskunta antoi haastattelun Peoplelle ja kertovat pitkän suhteen salaisuuden.

Näyttelijä LaTanya Richardson kertoo, että siihen aikaan kun he löivät hynttyynsä yhteen, vallankumouksellisin teko, jonka tummaihoiset ihmiset saattoivat tehdä, oli pysyä yhdessä ja kasvattaa lapset sekä isän että äidin kera.

”Kaikki teeskentelevät, että se ei muka ole afroamerikkalaisen perheen dynamiikka. Ikäänkuin lapset olisivat vain naisen kasvattamia, minkä tiedämme olevan valhetta. Jotta saimme muutettua tuon narratiivin, teimme päätöksen, että pysymme yhdessä tapahtui mitä hyvänsä”, Richardson sanoo.

Tähän Jackson totesi: ”Se tarvitsee kaksi ihmistä, jotka kunnioittavat toisiaan, rakastavat toisiaan ja pitävät toisistaan huolta.” Aina ei kuitenkaan ole ollut helppoa. Jackson jäi pahaan huumekoukkuun 1990-luvun alussa, mutta Richardson auttoi hänet kuntoutukseen. Jackson on ollut 30 vuotta kuivilla.

Lisää luettavaa