Pahasuinen koomikko menehtyi leikkauspöydälle – elämäkertaa ei tule televisioon

(David Shankbone, CC)

WandaVision-tähden piti näytellä Joan Riversiä.

Räiskyvistä ja rivoista kommenteistaan, mutta myös kauneuskirurgian ahkerasta käytöstä tunnettu koomikko Joan Rivers menehtyi seitsemän vuotta sitten. Riversin poismeno oli yllättävä, sillä korkeasta iästään (81 v.) huolimatta hän oli näkyvästi esillä mm. Diili-sarjassa vielä viimeisinä vuosinaan. Riversin elämästä on puuhattu tv-sarjaa, mutta nyt projekti näyttää jysähtäneen seinään.

Minisarja The Comeback Girlissä teräviä kommentteja Riversinä olisi ladellut WandaVision-tähti Kathryn Hahn. Hahnin piti toimia myös yhtensä sarjan tuottajista mm. Greg Berlantin (The Flight Attendant, Arrow) rinnalla. Tekijät eivät kuitenkaan olleet varanneet oikeuksia Riversin tarinaan, eikä niitä vaaliva Melissa Rivers, koomikon tytär, ole antanut sarjalle siunaustaan.

Leikkauspöydälle kesken rutiininomaisen pikkuoperaation vuonna 2014 menehtynyt Joan Rivers juonsi mm. 1980-lopulta 1990-luvun alkuun omaa talkshow’taan. Teräväkielinen ja -älyinen tähti viihdytti myös monessa muussa show’ssa vieraana, mutta koki yksityiselämässään kovia, sillä hänen puolisonsa päätti päivänsä oman käden kautta. The Comeback Girlin kariuduttua Riversin mehukkaasta elämästä ei toistaiseksi ole tulossa dramatisoitua versiota.

 

Lähde: TV Line