Päivällä näkyy uskomaton putki klassikkokomedioita – jos nämä ei naurata niin ei mikään!

Näillä lähtee juhannus leppoisasti käyntiin.

Päivän tv-tarjonnasta löytyy kaikki Mies ja alaston ase -elokuvasarjan elokuvat. Ensimmäisenä esitetään elokuvasarjan käynnistänyt hervoton vauhtikomedia Mies ja alaston ase, joka sai alkunsa tv-sarjasta Hei, me pamputetaan. Pääosassa poliisietsivä Frank Drebininä nähdään Leslie Nielsen, naispääosaa esittää Priscilla Presley. Mukana myös Sopranos-sarjasta tuttu Nancy Marchand. Esitysaika kello 13.40, Nelonen.

Sarjan hillittömässä toisessa osassa Mies ja alaston ase 2 ½ ovat mukana kaikki ensimmäisen elokuvan keskeiset tähdet. Nyt Frank Drebiniä työllistävät suuret energiapäätökset. Esitysaika kello 15.25, Nelonen.

Mies ja alaston ase 33 1/3: Viimeinen solvaus -elokuvassa jo välillä eläkkeellekin jäänyt Frank Drebin jatkaa konnien jäljittämistä. Elokuvan alussa Drebin on joutunut rakastettunsa hylkäämäksi, ja työpaineissa hän turvautuu jo pulloon. Pian tositoimet kuitenkin kutsuvat, ja terroristijahti huipentuu Oscar-gaalaan. Edellisistä elokuvista tuttujen luottokasvojen lisäksi menossa mukana myös Anna Nicole Smith. Esitysaika kello 17.05, Nelonen.

Lue myös: Amber Heard aikoo julkaista paljastuskirjan – sisäpiirilähteen mukaan rahat ovat loppu ja ura ohi – Episodi.fi