Palaako alkuperäinen Jurassic Park -tähti viimeiseen Jurassic World -elokuvaan? Toinen tohtori tiisaili!

Amerikkalainen näyttelijä Jeff Goldblum palaa Jurassic Parkin maailmaan pian, ja toinenkin alkuperäistähti saattaa tehdä paluun seikkailuelokuviin.

Ivan Nikolov/WENN.com/AOP

Toinen Jurassic World -elokuva ja samalla viides Jurassic Park -elokuva Jurassic World: Fallen Kingdom saa ensi-iltansa vasta ensi kesänä, mutta jo nyt mietitään kuumeisesti jälkimmäisen trilogian päättävän jatko-osan tulevia tapahtumia.

Kesällä 2021 alustavan ilmoituksen mukaan julkaistavalla elokuvasarjan kuudennella osalla ei ole vielä nimeä, eikä hahmojakaan tiedetä kaikkia varmuudella.

Vuoden 1993 ensimmäisessä Jurassic Park -elokuvassa ja sen toisessa jatko-osassa esiintynyt Laura Dern ilmaisi innokkuutensa vanhan roolinsa uusimiseen jo viime vuonna, ja nyt asiaa kysyttiin myös elokuvasarjan toiselta alkuperäistähdeltä Jeff Goldblumilta tämän vieraillessa Watch What Happens Live -keskusteluohjelmassa uuden Isle of Dogs -elokuvan promoamisen myötä.

Ohjelmaan soittanut fani kysyi Goldblumilta tämän roolista viimeisessä Jurassic World -elokuvassa sekä tämän aiemmasta vihjailusta Dernin mahdolliseen paluuseen, ja Goldblum vastasi arvoituksellisesti:

– Sanoin ehkä liikaa, en tiedä varmaksi, en voi paljastaa mitään, mutta ehkä, ehkä, ehkä hän on mukana.

Katso Goldblumin vahvistukselta vaikuttava kommentti alta!

 

Aiheeseen liittyvät jutut