Palkitun samuraiseikkailun tekijät jahtaavat nyt ihmiskunnan puuttuvaa rengasta – näyttelijät ja juonikuvaus paljastettu

Studion edellinen elokuva sai kaksi Oscar-ehdokkuutta.

8.5.2018 18:59

ParaNorman sekä Kubo ja samuraiseikkailu -animaatioelokuvat valkokankaalle tuoneen LAIKAn seuraava elokuva on nimeltään Missing Link, julkisti studio parhaillaan käynnissä olevilla Cannesin elokuvajuhlilla.

Stop motion -anmaationa toteutettava elokuva kertoo itseään maailman johtava myyttien ja hirviöiden tutkijana pitävästä Sir Lionel Frostista, joka lähtee etsimään legendaarista olentoa, apinan ja ihmisen erottavaa puuttuvaa rengasta. Kaukaisessa kohteessa Frost tapaa herra Linkin, yksinäisen olennon, joka on viimeinen lajiaan. Yhdessä omapäisen seikkailijan, Adelina Fortnightin kanssa, lähtevät Frost ja Link seikkailulle kohti salattua Shangri-Lan laaksoa löytääkseen puuttuvan renkaan kaukaiset sukulaiset.

Elokuvan pääosissa esiintyvät Hugh Jackman, Zoe Saldana ja Zach Galifianakis. Muissa rooleissa näyttelevät mm. Emma Thompson, Timothy Olyphant, Stephen Fry, Matt Lucas, Amrita Acharia, David Walliams ja Ching Valdes-Aran.

Missing Linkin käsikirjoittaa ja ohjaa ParaNormania ja Kuboakin työstänyt Chris Butler. Elokuva saa ensi-iltansa vuoden päästä keväällä.

Lähde: Screen Rant

Kuva elokuvasta Kubo ja samuraiseikkailu (2016).

Lisää luettavaa