Petteri Summanen tarttuu tuttipulloon

Suosikkinäyttelijä Petteri Summanen nähdään Eve Hietamiehen romaaniin perustuvassa elokuvassa Yösyöttö.

Yösyötön ohjaa Marja Pyykkö (Sisko tahtoisin jäädä, Kekkonen tulee!) ja käsikirjoitus on kirjailijanakin tunnetun Marko Leinon käsialaa. Ensi-iltansa Yösyöttö saa syksyllä 2017. Elokuvayhtiön tiedotteen mukaan kyseessä on komedia miehestä, joka jää vauvan kanssa kaksin: ”Hyvästi seksi, baari-illat ja juttukeikat. Tervetuloa puklurätti, äidinmaidonvastike ja Teletapit. Mutta mistä hitosta tällainen äijä löytää ne kivikautiset äitigeenit?”

– On hienoa lähteä tekemään komediaa aiheesta, joka on saanut kirjana suursuosion, myös jatko-osana. Paketin kruunaa se, että pääosassa on Petteri Summanen”, tuottaja Markus Selin kertoo tiedotteessa.

Summasen lisäksi elokuvassa näyttelevät muun muassa Ria Kataja, Marjaana Maijala, Niko Saarela, Pihla Viitala, Juha Muje, Ulla Tapaninen, Santeri Helinheimo Mäntylä, Hannele Lauri, Kimmo Taavila, Anna-Maija Tuokko, Lauri Tilkanen, Minttu Mustakallio, Leea Klemola ja Oona Kamu.

Elokuvaa kuvataan pääkaupunkiseudulla elo-syyskuussa 2016 sekä tammikuussa 2017. Jos haluat päästä kuvauksiin mukaan avustajana, niin lisäinfoa saa Solar Filmsin sivuilta.

Kuva: Solar Films / Marek Sabogal