Pixarin monstereiden kampus, Pelon yliopisto avasi ovensa

9.10.2012 12:48

Pixarin suositun Monsterit Oy -elokuvan (2001) hahmoille valmistuva jatko-osa vie tuttujen hirviöiden opiskeluvuosiin, Pelon yliopistoon, josta on julkaistu kaiken kattava, hykerryttävä tietopaketti jokaiselle monsterin opinnoista haaveilevalle.

Ensi kesänä ilmestyvää Monsters Universityä -elokuvaa taustoittamaan on avattu laajamittainen verkkosivusto, joka ei häpeä oikeiden koululaitosten vastaaville.

Monsters Universityn saitilta löytyy tietoa joka lähtöön. Opiskeluvuoden aikataulut, viimeisimmät kuulumiset, pääsyvaatimukset,  tapahtumailmoituksia ja kaikki käytännön kampuselämään kuuluvat opastukset ruokailuista sun muista tärkeistä monsteriasioista löytyvät sivustolta. Ja tietysti kampusalueen kartta näyttää missä tapahtuu mitäkin.

Sivuston mukaan yli 26 000 halukasta hakee joka vuosi koulutukseen, mutta vain harvat pääsevät sisään. Monsters University mainostaa itseään maan parhaana pelottelulaitoksena, joten ilmankos väkitunkua riittää. Koulun verkkokaupassa on halukkaille tarjolla opinahjon logolla varustettuja huppareita ja t-paitoja.

Parhaillaan opistossa valmistaudutaan koeviikkoihin.

Billy Crystal, John Goodman ja Steve Buscemi jatkavat monstereiden ääninäyttelijöinä.

Lähde: MovieWeb

Lisää luettavaa