Power Rangers -legenda Jason David Frankin kuolinsyy on vahvistettu

Surullisia uutisia.

1.12.2022 15:31

Taistelulajiekspertin ja Power Rangers -legendan Jason David Frankin kuolinsyy on selvinnyt. Frankin leski Tammie Frank paljasti näyttelijän tehneen itsemurhan 20. marraskuuta.

People-lehti haastatteli Tammieta.

– Elimme normaalia elämää ylä- ja alamäkineen, vaikka Jason oli tunnettu nimi. Olin aivan shokissa ja surullinen, kun media muutti perhetragedian tällaiseksi huhutarinaksi. Minua on ahdisteltu jatkuvasti internetissä mieheni kuoltua, enkä todellakaan aio enää seurata vierestä, kun häntä herjataan, Tammie kertoo.

– Aioimme alkujaan erota, mutta päätimme vielä palata yhteen. Olimme viikonloppulomalla rentoutumassa ja selvittämässä asioita. Jätin hänet illalla hotellihuoneeseensa ja olin poissa ehkä vain kymmenisen minuuttia hakeakseni joitain herkkuja. Palasin yläkertaan, mutta hän ei vastannut koputuksiini.

– En tiedä kuka soitti poliisiin, mutta he saivat oven auki ja löysivät itsemurhan tehneen Jasonin. Nämä olivat niitä ”häiriöitä”, joista internetissä on puhuttu.

– Rakastin miestäni ja pyrimme selvittämään asiamme. Hänen kuolemansa tuli shokkina myös minulle. Ei minulla ollut aavistustakaan siitä, että Jason on tekemässä itsemurhan. Hän on kärsinyt mielenterveysongelmista ja masennuksesta, mutta en todellakaan pystynyt ennakoimaan sitä mitä tapahtui sinä iltana, Tammie sanoo.

Frank tuli tunnetuksi Tommy Oliverina eli Green Rangerina 1990-luvun Mighty Morphin Power Rangers -sarjasta.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa