Predator- ja 10 Cloverfield Lane -ohjaaja nappasi hullun projektin: tekee sarjan yhdestä elokuvahistorian suurimmasta flopista

Todella erikoinen idea.

6.8.2021 19:27

Siitä on jo noin 25 vuotta, kun eräs elokuvahistorian suurimmista flopeista sai ensi-iltansa. Kevin Costnerin ja Dennis Hopperin tähdittämä Mad Max -kopio Waterworld (1995) oli hirvittävän kallis elokuva, joka murskattiin lippukassoilla. Kevin Reynoldsin ohjaama elokuva ei otettu erityisen hyvin vastaan.

Tulevan Predatorin tekevä 10 Cloverfield Lane -ohjaaja Dan Trachtenberg on napannut itselleen Waterworldin pohjalta tehtävän tv-sarjaprojektin.

– Teemme streamiversion siitä elokuvasta. Se on jatko-osa. Sarja kertoo mitä nämä ihmiset tekevät 20 vuotta myöhemmin, Trachtenberg kertoo.

– Emme ole vielä täysin varmoja, miten lähestymme sarjaa. Mutta olemme jo rakentamassa jotain. Juttelemme parhaillaan eri tahojen kanssa, mutta mitään ei ole vielä lukittu. Dan on mukana, olemme pilkkoneet tarinan osiin ja juttelemme parhaillaan eri käsikirjoittajien kanssa. Tiedämme seuraavien muutaman viikon aikana kuka sen tulee kirjoittamaan, David Entertainmentin tiedottaja kertoo.

Lähde: Dread Central

Lisää luettavaa