Quentin Tarantino lyö Netflixin kanssa hynttyyt yhteen – tuo striimipalveluun erikoisversion Once Upon a Time in Hollywoodista

Tarantinoa parhaimmillaan.

9.8.2019 17:16

Quentin Tarantinon uutukainen, mestarillinen Once Upon a time in Hollywood on ensi-illassa meillä vasta ensi viikon perjantaina (16.8.). USA:ssa se on pyörinyt teattereissa jo pari viikkoa.

Elokuvan leikkauksesta näkee, että muutama kohtaus on pistetty melko raa’asti pakettiin. Ei siis ole yllättävää, että Tarantino aikoo julkaista Netflixissä Director’s Cutin. Teatteriversiolla on mittaa 2 tuntia ja 42 minuuttia.

Elokuva jaetaan kahteen eri osaan. Eli samaan tyyliin kuin Hateful Eightin Netflix-versio, joka on nelituntinen.

Ikävä kyllä pitkä versio Hateful Eightista julkaistiin vain Yhdysvaltojen Netflixissä. Toivottavasti sama ei käy Once Upon a Time in Hollywoodille.

Once Upon a Time in Hollywoodin uuden version mittaa ei vielä tiedetä, mutta pitkä sekin varmasti tulee olemaan. Leffassa näyttelevä Nicholas Hammond nimittäin paljasti joku aika sitten, että teatteriversiosta jouduttiin leikkaamaan noin tunnin verran materiaalia pois.

Ainakin James Marsdenin ja Tim Rothin hahmot leikattiin teatteriversiosta kokonaan pois.

Brad Pittin, Margot Robbien ja Leonardo DiCaprion lisäksi leffassa nähdään muun muassa Al Pacino, Kurt Russell, Dakota Fanning, Michael Madsen, Bruce Dern, Timothy Olyphant, Damian Lewis, Lena Dunham, Emile Hirsch, Luke Perry, Scoot McNairy ja James Remar.

Alla traileri.

Lähde: Geek Tyrant

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia