Roman Polanski otti yhteyttä Quentin Tarantinoon Once Upon a Time in Hollywoodin tiimoilta: ”Mitä tämä on?”

Tarantino paljasti yhteydenotosta haastattelussa.

30.7.2019 20:00

Vaikka ohjaajalegenda Roman Polanskin näyttelijävaimo Emmanuelle Seigner kritisoi aiemmin vahvasti sitä, ettei Once Upon a Time… in Hollywood -elokuvan tiimoilta konsultoitu Polanskia itseään, Polanski ei itse tunnu olevan moksiskaan. Uutisesta kertoo IndieWire.

Quentin Tarantinon uusi elokuva nimittäin kertoo joiltain osin Mansonin murhista, jossa surmansa sai Polanskin silloinen vaimo Sharon Tate ja heidän syntymätön lapsensa. Polanski ja Tate nähdään elokuvassa näyttelijöiden esittäminä.

Tarantino ei ollut yhteydessä Polanskiin ja perustelee miksi ei: ”Minusta hänen [Taten] kuolemansa ja Manson-tragedia on siirtynyt historiaan. Sillä tapahtumalla on myös historiallista merkitystä, eikä vain henkilökohtainen tragedia”. Tarantino sanoo ettei halunnut soittaa Polanskille keskustellakseen käsikirjoittamisen aikana, koska hän ei tahtonut kysyä lupaa.

Polanski kuitenkin kiinnostui produktiosta kun kuuli siitä ja oli itse yhteydessä Tarantinoon. Hollywood-käsikirjoittaja toimi Polanskin välikätenä ja soitti Tarantinolle. ”Mitä on meneillään? Hän sanoi ettei Roman ollut vihainen. Hän ei soittanut raivostuneena tai mitään. Hän oli vain utelias. Mitä tämä on?”

Tarantino päätti, että tämä käsikirjoittaja saa tulla hänen kotiinsa lukemaan käsikirjoituksen ja raportoida Pariisissa asuvalle Polanskille. ”Hän luki käsiksen vain jotta voisi soittaa Romanille takaisin ja kertoa projektin idean. Ja ettei hänellä ollut huolen häivää.” Tämän jälkeen Polanskilla oli parempi olo kun kuuli mitä käsikirjoitus piti sisällään.

 

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa